lunes, 24 de septiembre de 2012

CONFERÉNCIA INFORMATIVA A LA LLAR DEL CARME

INTERVENCIÓ ASSISTIDA AMB ANIMALS

LLAR DEL CARME

15 DE NOVEMBRE

EL DIA 15 DE NOVEMBRE TINDRÀ LLOC UNA CONFERÈNCIA INFORMATIVA SOBRE LA INTERVENCIÓ ASSISTIDA AMB GOSSOS SEGUIDA D'UNA DEMOSTRACIÓ D'AQUESTA MATEIXA A LA LLAR DEL CARME A TÀRREGA.


L'Associació FUD Therapy és una entitat dedicada a la millora de la qualitat de vida persones amb discapacitat sensorial auditiva, discapacitat sensorial visual, discapacitat física, declivi cognitiu, declivi intel·lectual, demències o altres trastorns neurodegeneratius associats a l’edat.

Aquesta entitat extesa en tot el territori català porta oferint els seus serveis des de l'any 2005, sent així una de les entitats espanyoles més antigues de l'estat.

Mitjançant la intervenció assistida amb gossos es pretèn estimular la persona des de tots els àmbits, tant a nivell psicomotriu, com a nivell cognitiu, comunicatiu i emocional per poder potenciar totes les seves habilitats i qualitats fent que prevalgui el màxim nivell d'autonomia durant el màxim temps possible.


En aquesta conferència pretenem donar a conèixer aquesta intervenció terapèutica, explicar com es porta a terme, per a què serveix i quins resultats obtenim. També oferim desprès un taller pràctic on posarem de manifest tot el que s'ha explicat en la conferència.

LA CONFERÈNCIA ES GRATUÏTA I TINDRÀ LLOC EL DIA 15 DE NOVEMBRE DE LES 17.00 - 19.00 H A LA LLAR DEL CARME A TÀRREGA.

US HI ESPEREM A TOTS

GRÀCIES PER LA SEVA ASSISTÈNCIA


No hay comentarios:

Publicar un comentario